Уникални сватбени покани – красиви и стилни – част 2

Продължение какво да напишем, че да имаме уникални сватбени покани

  1. Името на заведението, в което ще се проведе празникът. Задължително се посочва.

Пример: Ресторант Lyato, Hotel Velvet Season, Хотелски и ресторантски комплекс Dreamers

  1. Времето за събиране на гости, началото на церемонията, началото на банкета. Ако времето за събиране не е строго предначертано, можете да го пропуснете. Също така, ако гостът не бъде поканен на банкет или церемония, това също може да бъде пропуснато. Всички поотделно.

Пример: 16:00 – събиране на гости, началото на аперитива

16:30 – началото на церемонията по излизане

17:30 – начало на банкета

  1. Време за край на събитието. Ако е необходимо, е възможно да се отбележи края на празника, ако форматът е нестандартен, така че това да не е изненада за госта.

Пример: Край на сватбата в 23:00

  1. Имената на младите. Това разбира се. Те трябва да бъдат подчертани.
  2. Дрес код. Ако сватбата е планирана в определен формат, стил, цвят или тема, можете да предупредите гостите за това и да изразите желания за външния им вид.

Пример: Дрес код: сини аксесоари за дами и сини папионки за господа.

Дрес код: удобни обувки на ниски токове

Дрес код: черно-бяла цветова схема

  1. Подаръци и други важни бележки за младите хора и гостите.

Пример: P.S. На сватбената церемония Ви очакваме не с букети цветя, а със сладкиши, които ще подарим на старческия дом.

  1. Художественният текст е цялостен и логичен, който се състои от изброените по-горе точки. Той може да бъде подреден в духа: „На този ден ще се състои най-чаканият ни празник – раждането на семейство. Искаме да Ви поканим да споделите тази радост с нас. “

Вариантите на текстовете могат да бъдат напълно различни: поетичен, хумористичен или информативен. Всичко зависи от размера на поканата, формата на сватбата и желанието на младите. Няма строги правила по този въпрос.

Можете да подредите тази информация върху сватбената покана, едностранна или двустранна, голяма или малка, квадратна или правоъгълна, със или без вложка, по различни начини. Тази булка и младоженец се подпомага от дизайнер на сватбен печат, който изработва дизайна на поканата. Но преди да започне да създава оформление, двойката със сигурност трябва да обмисли и състави текста – неговата основа.

 

Вашият коментар