Топ продукти към цикъл с анаболни стероиди

Анаболните Стероиди са препарати, които се използват за повишаване на спортните постижения, силата, мускулната маса, издържливостта, бързината и възстановяването и са неразривна част от арсенала на всеки професионален спортист, а през последните няколко десетилетия и изключително популярни сред любителите спортисти и най-вече сред фитнес ентусиастите.

Анаболните Стероиди са изключително ефективни сами по себе си, но към тях има възможност да се добавят продукти, които допълнително да повишат тяхната ефективност, както и да намалят значително риска от появата на странични ефекти. В тази статия ще Ви дадем информация за най-популярните такива продукти.

ТОП 5 продукти:

  1. Кленбутерол – често считан за анаболен стероид, Кленбутерол всъщност е бронходилатор, който също така притежава изключително силен ефект по стимулира на термогенезата в организма, което значително повишава метаболизма и води до драстична загуба на мазнини. Кленбутерол е сред най-добрите избори, като допълнение към цикъл за релеф.
  2. Ефедрин – подобно на Кленбутерол, ефедрин притежава изключително мощен термогенен ефект, но като допълниение към това е и мощен стимулатор на централната нервна система, като придава силно чувство на бодрост и енергия. Ефедрин действа по същия начин, като Кленбутерол, затова употребата им едновременно не се препоръчва.
  3. Кломид – Кломид представлява селективен модулатор на естрогеновите рецептори, който може да бъде използван много успешно по време на цикъл, за намаляване на нивата на естрогена, но най-често се използва след приключване на цикъла с цел стимулиране на собственото пройзводство на тестостерон. Приемът на Кломид е задължителен след всеки цикъл с Анаболни Стероиди.
  4. Нолвадекс / Тамоксифен – подобно на Кломид, Нолвадекс също е селективен модулатор на естрогеновите рецептори, който отновно може да бъде използван и по време на цикъла. Основно обаче, Нолвадекс се използва паралелно с Кломид в След-Цикловата Терапия, като двата препарата притежават много силни свойства по стимулиране на собственото пройзводство на Тестостерон.
  5. Прегнил – Прегнил представлява хормон наречен човешки хорионгонадотропин, който стимулира функцията на тестистите, което не позволява тяхната атрофия по време на цикъл с Анаболни Стероиди. Прегнил може да се използва, по време и след края на цикъла, като употребата му по време в ниска доза се оказва най-успешна.

Статията е предоставена от екипа на zobim.net

Вашият коментар