Скъпоценни процедури за здраве и красота

Процедури за здраве и красота

Използване на диамантен прах като скраб за лечебна здравна процедура

Утайката от кафе и костилките от смлени кайсии като средство за измиване в козметологията остават в миналото. Днес диамантените кори се използват за почистване на кожата от мъртви клетки и стимулиране на притока на кръв. Вярно е, че процедурата се прави не със скъпоценни камъни, а с обработени диамантени чипове с помощта на специален апарат.

В козметичен план тази процедура се нарича микродермабразио. Препоръчва се за суха кожа, твърде разширени пори, пигментация на лицето и само за жени над 30 години.

Златна маска за подмладяване

Маските от най-финото златно фолио са особено популярни сред богатите азиатци. Казват, че този метод за подмладяване е измислен от най-красивата жена в древността Клеопатра. За да се почувствате като кралица на красотата, изобщо не е необходимо да търсите машина на времето – по-добре е да отидете в подножието на японската планина Хаконе, до СПА център Хаконе Ковакиен Юнесун, като не забравяте да вземете малко пари.

Такава екзотична процедура за красота е предвидена и в салона Ню Йорк SPA Belles. Целта му е естествен лифтинг на лицето, както и премахване на подпухналостта. Цената на една такава 24-каратова маска от златно фолио е около 3 хиляди долара.

Вижте нашите предложения за процедури за здраве и красота, и добро самочувствие.

Ние сме MaxHealthBg. Телефон за контакт с нас: 0896844229.

В допълнение, някои салони за красота предлагат стягащи кръвни, подмладяващи маски от птичи тор, масажи с кактус, огън и други медицински и козметични „екзотични“процедури. Но преди да изпробвате подобни методи върху себе си, трябва добре да помислите. Предложения, колкото щете. Рискът, разбира се, е благородна кауза, но не и когато става въпрос за Вашето здраве, красота и портфейл също… Какво ли не се прави в името на красотата, любовта и здравето? Разбираемо, всеки иска да бъде красив, млад и енергичен. За това някои правят изключително необичайни неща.

 

 

Вашият коментар