Флавон – здраве в бурканче с изцяло натурален произход – Част II

Супер премиум гамата на продукт Флавон включва три продукта:

Най-новото попълнение в гамата е Future – Едно саше Peak Future съдържа полифеноли в най-висока концентрация, високи нива на витамин С, антиоксиданти, каротеноиди. Растителни фибри с пробиотичен ефект за здравето на червата, добро храносмилане и подобряване перисталтиката на червата.

Този продукт Флавон е мощен имуностимулатор, бори се с оксидативния стрес, подобрява състоянието на кожата. Комбинация от активни съставки, дейтващи в уникална синергия и носещи изключителни ползи за физическото и менталното здраве.

 • Антиоксидантната стойност на едно саше Future в сравнение с една доза Flavon Kids e:
 • Витамин С – 47 мг за Kids към 150 мг за Future
 • Полифеноли – 95,82 мг за Kids към 504 мг за Future
 • Total ORAC (замерена антиоксидантна стойност) 14.745 за Kids към 74,640 за Future
 • 1 X = 74 640 T-ORAC

За кого е подходящ Future:

 • Бременни жени – грижи се за здравето на майката и плода по време на бремеността
 • Деца 3-16 годишна възраст – повишава имунитета, подобрява мисловната дейност, подобрява качеството на съня
 • За родители, срещащи трудност в даването на полезна и питателна храна на децата си
 • За хора имащи проблеми със запаметяването и способността за учене. Също така за студенти пред изпити
 • За хора подложени на стрес в ежедневието
 • За хора изложени на радиация и силен оксидативен стрес
 • За подобряване здравето на очите, косата и кожата
 • За подобряване на репродуктивното здраве
 • За хора които не си набавят достатъчно фибри с храната
 • За пациенти преминаващи през специфични терапии. Подобрява и повишава способността на организма да се възстановява.
 • Понижава и потушава възпалителните процеси в тялото

 

Peak Fruit хранителна добавка саше, с няколко пъти по-висока стойност на съдържанието на полифеноли, спрямо останалите продукти Flavon. Продуктът действа в уникална синергия между плодове и масло. Продукт на базата на плодови концентрати и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, полифеноли, каротеноиди. Тъй като е предимно липофилен, неговата основна характеристика е наличието на полиненаситени масла, мастни киселини от растителен произход, които са начело на науката и имат доказани положителни ефекти върху здравето. Високо ефективно средство при лечение на рак, както и в периода на възстановяване, спомага за по-леко преминаване през химио и лъчетерапия. Намалява неблагоприятните им въздействия върху организма (особено в комбинация с Green+ или Peak Veggie).
Много полезен за здравето на мозъка, при невродегенеративни заболявания и стрес.

За бързо справяне с грип и вирусни заболявания.

Подходящ и за деца. При деца под 3 години може да се дават по малки дози по ½ до 1 мер. лъжичка от 3 гр.
Съдържа бета глюкан, който има благоприятно въздействие върху чревната флора.
Удобен за носене, можем да го имаме винаги с нас в чантата, подходящ за употреба по време на път и за пренасяне в ръчния багаж по време на полет.

Flavon Peak Fruit хранителна добавка, подсигурява пълноценно хранене и зареждане с полезни вещества на организма. В днешно време, храната става все по-токсична и бедна на полезни вещества. Приемаме храна, която не ни носи никаква стойност, която е пълна с пестициди, изкуствени ароматизатори, подобрители на вкуса и консерванти. За да си набавим нужното, се стараем да включваме голямо количество плодове и зеленчуци, но дали те са достатъчни. Конвенционалното производство включва пръскане с пестициди и подсилване с изкуствени торове. Обработка с химични вещества за лъскав и добър търговски вид. Всичко това, намалява биологичната стойност на продуктите. В едно бурканче Флавон се съдържа равностойността на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци от био и еко земеделие. Съхранение на живи полифеноли, посредством ябълков и цитрусов пектин. Една лъжичка на ден от продукт Флавон, запълва липсите в организма, подсилва имунната система и повишава продуктивността на човека.

Здрав човек = продуктивно ежедневие!

Хранителна добавка Peak Veggie в саше х 10 гр. Продуктът действа в уникална синергия между зеленучуци и масло. Продукт на базата на зеленчукови концентрати, активни вещества и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, комплесни съставки повишаващи значително имунната система. Здраве на клетъчно ниво чрез пълноценно хранене.

Този продукт Флавон – Peak Veggie съдържа концентрати от домат, шипка, фурми, киви, артишок, земна ябълка, тиква, моринга, шийтаке и масла от коноп, чия и моринга.

Изключително ценен за здравето на черния дроб и червата, при рецидивираща бактериоза с хеликобактер, синдром на пропускливите черва, интоксикация с тежки метали и цианиди, автоимунни заболявания и кожни проблеми.

Подходящ за деца и бременни жени. Удобен за носене, подходящ за употреба по време на път.

Подобно на Peak Fruit, Flavon Peak Veggie е липофилна, маслено-водна емулсия със специални компоненти в специални съотношения, направени само и изключително от натурални съставки. Използваните в него зеленчуци са изключително богати на вещества като хлорофил, бета-каротин или ликопен. Те са най-силните защитни пигменти, полезни антиоксиданти, които имат положителни ефекти в различни части на тялото. Полиненаситените мастни киселини от растителен произход са от съществено значение за здравословния живот. Имат важна роля в транспорта на кислород в кръвта, комуникацията между клетките, в растежа и в няколко други важни клетъчни и органични процеси.

Всички продукти на марката Flavon могат да се комбинират, което обогатява и подсилва ефектите им благодарение на синергията.

Особено препоръчително е да се ползват едновременно плодови и зеленчукови формули, за да се получи комплексен оздравителен ефект и още по-цялостно въздействие върху повече органи и системи в организма.

Продуктът Flavon не са лекарство, те са пълноценна храна водеща до отлични резултати. Важно е да спазваме баланс във ежедневието си и да поставяме здравето си над всичко, още преди да го изгубим. Най-добрият начин за справяне с болестите е превенцията.

Продуктите Флавон са подходящи за:

 • Всички възрастови групи – от най-малките до най-възрастните
 • За всички, които изпитват трудност да се хранят здравословно с качествени продукти
 • За всички, които имат нужда от високи нива на енергия и продуктивност в ежедневието си
 • За хора подложени на силен стрес и вредни влияния и лъчения
 • За всички, които мислят за здравето си и го поставят на първо място

Към Част I

Вашият коментар