Препоръки при избор на кетъринг

Препоръки, които  могат да се дадат на някой при избор на кетъринг за първи път

На първо място, разберете репутацията на компанията на пазара. Важно е да сте уверени в качеството на кетъринга.

Ако говорим за събитие за голям брой гости, тогава не бива да избирате мънички компании, тъй като може да Ви се случи  да Ви изпуснат, поради липса на ресурси и капацитет.

Не се страхувайте от трудни места, на най-нетипичните за празника места се получават най-красивите събития.

Следвайте темата през целия празник – от декора до подготовката на менюто. Потърсете меню за дегустация преди събитието. По този начин можете да опитате всички елементи от менюто си, да видите представянето на ястия, да направите промени и да изразите желанията си.

Услугата за организиране на събития на открито е с голямо търсене в особено в големите градове на България. Наистина, защо да избереш задушни ресторанти, ако има толкова много необичайни, красиви места, на които може да използвате кетъринг оборудване под наем? Сватбен банкет на морския бряг, парти на яхта или офис парти на открито – кетърингът лесно може да се справи с тези задачи.

Какво е кетъринг? Препоръки при избор на кетъринг

Виждали ли сте сватби в американски филми – когато гурме масите са поставени точно на зелената морава, живописна природа наоколо и сервитьори, обслужващи гостите на чист въздух? Това е кетъринг. Между другото, името дойде при нас от Съединените щати и в превод от английски думата означава „полева услуга“.

Особеността на тази услуга е, че организацията на събитието е обвързана с местоположението на клиента, а не с мястото на готвене. При поръчка на кетъринг, освен готови ястия, получавате цялостно решение:

  • избор на местоположение;
  • професионално обслужване и обслужване на ниво ресторант;
  • оригиналния дизайн на шведските линии;
  • разнообразно меню;
  • необходими мебели.

Основното предимство на полевото обслужване е изключителната мобилност. Можете да прекарате незабравимо тържество и уникален празник навсякъде. Вече не е необходимо да търсите институция, която е подходяща за цената и местоположението.

Вашият коментар