Плюсове и минуси на микроблейдинг

Плюсове и минуси на микроблейдинг на веждите

Че е красиво, защото веждите са симетрични и добре изглеждащи и поддържани, е несъмненно.

Че е удобно, няма спор, не е нужно да губите ситрин време пред огледалото.

Друго:

-Практично е. Микроблейдингът може да бъде спасение за красота за любителите на спорта и на открито: в най-екстремните условия веждите няма да загубят цвят под въздействието на вода, слънчева светлина, прекалено горещ или студен въздух.

-Естествен резултат. Веждите, начертани с помощта на техниката на микроблейдинг, изглеждат познати – не се проследяват, не се правят въглища, не се пълнят с боя. Пигментът, като облак, като пепел от вулкан, спретнато намеква за формата и обема на веждите, не прави лицето тежко.

Ние можем да сме Ви полезни. За нас: Фирма N.S.S cosmetics and SPA . Адресът ни е: гр. София, ул. Цветна градина 39-41. Телефон за контакт с нас: 0888 348473.

 

Какви са недостатъците на микроблейдинга на вежди?

 

-Висока цена. В сравнение с купуването на молив или сенки за очи, микроблейдингът , разбира се, е много по-скъп артикул за красота.

-Изцеление. При микроблейдинга, както и при пластичната хирургия, прецизността на движението е важна. Струва си да направите разрез малко по-дълбоко, тъй като случаят може да завърши с появата на белег и ако разрезът не е достатъчно дълбок, пигментът ще започне да „пътува“ над кожата, ще промени посоката на изтеглените косми, с една дума, той ще плава. Затова потърсете опитен майстор със стабилна ръка.

-Грижи и рехабилитация. След микроблейдинг се изисква стриктно спазване на съветите за грижа и хигиена. Да ги пренебрегнем, означава да застрашим здравето на кожата и запазването на красивия пигмент на веждите.

За кого е предназначена техниката на микроблейдинг? Плюсове и минуси на микроблейдинг

Първо решете дали наистина искате да попълните нови вежди, които не могат да бъдат изтрити с мицеларна вода: ефектът от ръчното татуиране продължава повече от един месец. Уверени ли сте във вашето решение? Отлично! Кажете на вашия майстор какво точно искате да поправите: форма на вежди, дължина, ширина, асиметрия. Между другото, процедурата за микроблейдинг може да се извърши върху вежди с абсолютно всякакъв цвят и плътност. Няма забрана за ръчно татуиране при алопеция – патологичен косопад.

 

Вашият коментар