Модерни сватбени покани – красиви и стилни – част 1

Модерни сватбени покани

Сватбата е едно много важно събитие, което напълно променя живота на младите хора.

От момента на брака булката и младоженецът стават съпрузи, отсега нататък ще трябва да преминат през всички неща, които възникват по пътя на съвместния живот. Да си помагат взаимно във всичко, радостно да посрещат щастливи моменти. Следователно е също толкова важно близките роднини, любимите приятели, които биха могли да споделят този преход в нов живот с младите, да присъстват. Така, че гостите да нямат въпроси за това кога и къде ще се проведе празника. Младоженците трябва да изпратят сватбени покани.

Как да включим в нашите модерни сватбени покани?

Правилното попълване на сватбените покани ще помогне на гостите да избегнат ненужни въпроси. Като информация за мястото, времето, стила на тържество трябва да бъде възможно най-изчерпателна. Освен сухи факти, поканите трябва да съдържат текст с лично обръщение към госта / гостите (ако това е брачна двойка). Повечето двойки предпочитат да поръчват сватбените покани в печатницата, оставяйки празни редове с имената на гостите и техните имена – ще бъде добре, ако това е написано на ръка. Тогава поканите ще станат по-лични, индивидуални.

Да каните приятели и роднини на сватбата, като им подарите или изпратите лични покани за сватба, е много добра и красива традиция.

Какво да напишем в нашите модерни сватбени покани

Нека да разберем какво трябва да бъде написано в сватбените покани, така че гостите да пристигнат на сватбата същия ден, на същото място и по едно и също време.

  1. Име на гост или оставете линия, за да въведете името на ръка. Личното ообръщение винаги е удоволствие, особено в поканите за специален празник.

Пример: любими татко и мамо, скъпи Васко, скъпи Мария и Георги

  1. Датата на сватбата. Датата, месецът и годината трябва да бъдат посочени изцяло и избрани от общия масив текст.
  2. Адресът на мястото за провеждане на церемония за излизане, банкет или място за срещи на гостите за трансфер в определен ресторант. Важно е да посочите града, улицата и номера на сградата.

Пример: Изумруден град, ул. Искра 1

Към част 2

Вашият коментар