Как да започнем с машинна бродерия

Как да започнем с машинна бродерия

  1. Как да започнем с машинна бродерия – направете вашата старателна проверка. Задавайте въпроси на тези, които вече се занимават с машинна бродерия; каква марка машина са закупили, колко лесно е да се работи, как е нивото на поддръжка за тяхната марка, какво са бродирали и др. Някои много популярни марки включват Brother, Bernina, Janome и Husqvarna. Ако харесвате Facebook, присъединете се към тази група за машинна бродерия и още, група съмишленици, които могат да помогнат с вашите въпроси сега и в бъдеще.
  2. Посетете местния търговец / професионалист. Елате готови да зададете въпроси и да имате предвид марка или две, когато се отбиете. Нека квалифициран служител ви представи демонстрация на няколко машини. Правете си бележки и по-важното – гледайте, гледайте и слушайте!
  3. Вземете решение коя марка машина да закупите и след това решете дали ще закупите нова или употребявана. Не се страхувайте да закупите употребявани! Има тонове страхотни машини – или в шивашкия цех, или в интернет пространството. По-важната част е да изберете марка, да имате основни познания за нея и да се придържате към този избор, когато купувате употребявана.
  4. Ако закупите нова машина, разходите за вземане на уроци по нея трябва да бъдат включени в покупната ви цена. Възползвайте се от уроците. Това е стръмна крива на обучение за всички.

Нека учителят по машинна бродерия направи три много специфични неща за вас:

– Изберете един от вградените дизайни за бродерии на вашите машини и наблюдавайте как той е изшит изцяло. Разберете, че някои машини имат над 300 вградени дизайна за бродерия и определено ще искате да получите достъп до тези дизайни и да знаете как да ги използвате.

– Поискайте дизайн, който да бъде изрязан от бродерия.

– Накарайте търговеца да изтегли дизайн за бродерия от онлайн уебсайт или на компютър, и след това на вашата машина за бод или директно на вашата машина. От решаващо значение е напълно да разберете как да пренесете дизайна от компютъра към вашата машина.

Посешаването на уроци не само ще ви помогне да разберете самите основи на вашата машина, но и ще ви предостави ресурс,а и лице за контакт, когато възникнат проблеми … и повярвайте ми, проблеми определено ще възникнат!

  1. Ако сте закупили употребявана машина, се прилага същият принцип. Обадете се на продавача и поискайте да ви дадат демонстрация и / или поредица от уроци на вашата машина. Дори ако в крайна сметка се наложи да доплатите, определено ще си заслужава. (Ако не можете да осъществите личен достъп до продавача, разчитайте на видеа по машинна бродерия в интернет. Потърсете вашата конкретна марка машина и вижте онлайн урок по проект.)

Вашият коментар