Какво е сватбата?

Сватбата – това най-незабравимия ден в живота на младото семейство, защото това е денят, когато се създава семейството. Това е ден на голямо тържество, такова каквото се случва един път в живота, а щастието, което донася е за цял живот!

Всяко момиче за целия си живот преживява 3 значими събития – денят на бала за завършването на училището, сватбата и раждането на малкото детенце в семейството.

На бала за завършване на училището всяка девойка мечтае да бъде много красива, най-красива от своите съученички, да се почувства като истинска принцеса.

Когато младата жена става майка, тя е най-щастливата на света, тези чувства не е възможно да бъдат описани, те могат да бъдат само почувствани.

Сватбата

Сватбата – това е моментът, събитието, когато девойката става съпруга, тя е избрала своя спътник в живота за цял живот, мъжът, с когото ще живее.

Само при споменаването на думата „сватба“ в съзнанието ни възникват радостни и светли чувства и мисли. Точно в този ден, денят на сватбата, целия свят на младоженците се променя, превръща се в радостен и щастлив. Целият позитивизъм, усмивките се предават на гостите на сватбеното тържество. Всички прекрасни моменти, танците, всички моменти ще бъдат запомнени за цял живот за всеки, който е дошъл на сватбения ден на младоженците. Този ден може да бъде описван безкрайно дълго.

Сватбата – това е денят, който е добре да бъде изживян от всеки човек в живота му.

Не само момичето мечтае да облече красивата и богата сватбена бяла рокля, младежът ще изпита вълнение и ще му бъде приятно да получава многобройните поздравления за празничния ден, ще се вълнува, най-вече в момента, когато ще чуе от неговото любимо  момиче думичката „да“ и тази дума ще бъде произнесена на всеослушание пред всички гости и свидетелите по време на ритуала. Този момент е незабравим.

Пожелаваме Ви, ако сте взели такова решение – да се ожените, да бъдете наистина щастливи с половинката си цял живот! И този ден, на Вашата сватба, да помните за цял живот!

Вашият коментар