За степерите

Повече за степерите

Най-добрият балансиращ степер HS-5023

Модел HS-5023 от HouseFit е балансиращ степер.

Той е много компактен (57 х 30,5 х 28 см), представлява малка ниска платформа с педали. Такова устройство може да се използва за практикуване не само у дома, но и в офиса, правейки упражнения за 5-10 минути, по време на почивка. Това ще Ви помогне да запазите и поддържате добрата си  форма. Такова трениране е особено важно за тези, които имат работа в седнало положение продължително време.

Трудности при транспортирането няма да имате, тъй като теглото на конструкцията е само 7 кг. Включен към степера е и килимче, който осигурява по-добра стабилност.

HouseFit HS-5023 е оборудван с малък компютър с един информационен екран. С него потребителят винаги може да следи параметрите: да установи колко е  времето на тренировка, броят на предприетите стъпки, количеството изразходвана енергия. Има и удобна функция за сканиране. Устройството има разширители за упражнения на ръцете. Степерът дава достатъчно натоварване, след половин час тренировка в мускулите се усеща приятна умора.

Предимства за степерите:

-Тренира вестибуларния апарат;

– Не е много шумен;

– Компактен и лек е;

-Има разширители;

-В комплекта е включено и килимче против плъзгане;

-Добра цена.

Недостатъци:

-Често се премества от подложката.

 

Най-добрият мини-степер

Body Sculptur BS 1122

Моделът BS-1122 от известната фирма Body Sculpture е признат за най-добър мини-степер. Както може да се види от „мини” конзолата, симулаторът е с много малки размери – 41 х 34,5 х 31 см, дори по-малък от предишния балансиращ. Тази компактност ще се хареса на много потребители, тъй като такъв дизайн може да се побере и в най-тясното пространство. В този случай ефективността на тренировката няма да намалее.

Вграденият компютър работи с батерии. На дисплея се показва информация за изгорените калории, броя на обхванатите стъпки, както и времето за тренировка.

Степерът има възможност да регулира товара чрез завъртане на специална шайба. Можете също да настроите амплитудата на стъпката сами. Пешеходните платформи имат неплъзгащо покритие с шарка, така че можете да провеждате тренировки дори по чорапи или боси. Високото качество на изработката гарантира надеждност и дълготрайна работа на симулатора. Поддържа товар до 100 kg.

Предимства:

-компактност и лекота;

-високо качество на изработката;

-надеждност и дълготрайност;

-разумна цена.

Различни видове степери можете да видите на сайта на duvlan.fitness тук!

Вашият коментар