За модата през зимата (II част)

Зимни шапки 2018

Зимните шапки са просто задължителни, те са както модерни, така и необходими за този сезон от годината. Подбрана подходящо шапката може да придаде много елегантност и класа на Вашата визия. Да видим кои са предложенията на модните специалисти!

Модел No.1 на моделиерите:  Кожените шапки

Кожените шапки се харесват на всички, които обичат модата. И те, освен, че дават максимална защита от студ и вятър, ще Ви направят да изглеждате неповторими и уникални.

Кожата не е задължително да е натурална. На съвременния пазар има много красиви варианти от изкуствена кожа. Дизайнерите не се ограничават в избора на цветовете на тези шапки за зимата на 2018. Дамите могат да избират както между спокойните и неутралните цветове, така между цветните и ярките.

Модел No.2: Шапки – бини

Този модел шапки не губи своята популярност вече няколко модни сезона. Зимата на 2018 не е изключение. Тези шапки подхождат както на жени, така и на мъже. Избират ги  най-вече младите, спортно изглеждащи хора, избрали за ежедневието спортния стил на обличане. Шапките-бини този сезон претъпяха промяна. Сега отсъстват различни видове подгъвания отзад, копчета или др. подобни. Колкото по-високо се издига шапката над главата, толкова по-модерно ще изглеждате.

Модел No.3: Шапки едра плетка

Плетените шапки никога няма да изгубят своята актуалност и ще присъстват във всеки зимен сезон. Те са универсални с това, че се съчетават добре с всеки вид горна дреха, с всякакви аксесоари, лесно можете да свалите тази шапка и да я приберете в чантата си или в раничката, при това шапката няма да промени формата си. Този сезон е особено модерна едрата плетка. Шапките могат да бъдат декорирани с големи кожени помпони, бродерии и др.

Модел No.4: Едноцветни обтягащи шапки

Тези шапки имат проста форма и са особено любими за мъжете. Предлагат се в най-различни цветове. Могат да се съчетават практически с всичко. Идеално покриват ушите, защитават от вятъра и студа. Могат да бъдат обтегнати на челото или да се носят виско вдигнати в зависимост от желанието Ви и от формата на лицето. Момичетата носят този вид шапки със спуснатати коси.

Модел N.5: Шапки – ушанки

Това несъмненно е фаворитът при модерно обличащите се мъже и жени вече няколко зимни сезона. Дизайнерите предлагат както неутрални цветове, така и много ярки. Носят се както със спуснати уши, така и с леко подвити нагоре или със завързани краища под брадичката.

Изберете Вашата шапка за този сезон и бъдете неотразими!

Повече информация в блога на Стела Перничева

Вашият коментар