За модата през зимата 2018

Зимата много често се асоциира със скучно и еднообразно облечени хора, облечени в почти еднакво изглеждащи мрачни палта на улицата. А всъщност съвременната мода ни подарява уникални възможности да изглеждаме свежо и ярко, понякога може и ексцентрично! Би било глупаво да не се възползваме от предоставените ни подаръци на модата. Не се страхувайте, че ще се откроите в тълпата хора с външния си вид. Подбирайте Вашите дрехи, като старателно ги комбинирате помежду им, в хармоничен изглед.

Подчертайте Вашата индивидуалност

Това е основният мотив за всички времена и всички сезони.

Разбира се, не е нужно да изкупувате всяка излязла модерна дрешка или сляпо да залагате на модерното в момента. Няма нужда да гоните модата. В същото време има определени модни тенденции, които са актуални винаги. Допълнете гардероба си както с класически неща, така и с няколко модерни неща за дадения сезон и ще имате своя стилен изглед.

Когато пазарувате нови неща за Вашия гардероб, нека ориентирът е към целия Ви наличен гардероб, опитайте се мислено да комбинирате желаната вещ с нещата, които вече имат място в гардероба Ви.

В дадената статия ние ще опитаме да осветим основните модни тенденции на зимата за 2018 в прическите, дрехите, аксесоарите.

Всеки нов сезон стилистите предлагат нови варианти на подстригване или пък връщат към модата забравените стари.

За да имате стилен и завършен образ, следва да отделите внимание на формата на прическата Ви. Дори и в най-модерните дрехи няма да изглеждате стилно без правилна и поддържана форма на подстригване. И така, при избор на прическа, непременно се ориентирайте спрямо формата на Вашето лице.

Какво е модерно този зимен сезон за дамите?

  • Всички натурални оттенъци на косата – истинска мода през този сезон.

Могат да бъдат руси, кестеняви, черни. Качественото боядисване ще добави блясък и многостранност на Вашите коси.

  • Късите и ултра къси прически. Разбира се дългите коси изглеждат романтично, но именно късата прическа е тази, която придава винаги онази уникална пикантност, дързост и сексапил.
  • Асиметричност и многопластовост. Тези каскадни прически са популярни както за дълги, така и за средни, и за къси коси. Особено са популярни за дамите с тънки коси и без обем.
  • Дълги коси. Формата им може да бъде разнообразена с бретони с различна форма, кичури с различна дължина и разбира се, с боядисване.

Вашият коментар