Загубен ключ от дома – останете спокойни

Вероятно много от нас са се сблъсквали с проблем, когато ключовете за къщата, апартамента, лятната къща са били изгубени и е нямало възможност да влязат в стаята.

Загубен ключ от дома

Такава неприятност може да възникне и по други причини: например повреда на единствения ключ към апартамента, запушването на ключалката и т.н. До неотдавна пазарът на отваряне на врати липсваше като такъв. Но днес вече има група висококвалифицирани специалисти, която ще предоставя услуги за отваряне на врати и брави.

В този случай всичко ще бъде направено без никакви щети. Специалистите на ключарската фирма по всяко време, удобно за Вас, ще дойдат на мястото и ще помогнат за отваряне на вратата или заключване. Ако е необходимо, ключалката може да бъде ремонтирана или заменена с нова.

Ето няколко съвета и информация

Категорично не се препоръчва да се опитвате да отваряте вратите сами.

Модерните брави изискват много повече усилия при отваряне, а модерната брава вече не може да се отваря с прости старомодни методи. Такива независими опити за отваряне на вратите почти винаги водят до необратими последици от счупването на вратата и необходимостта от последваща смяна. Това ще струва на собственика много по-скъпо, отколкото услугата на добрите майстори-ключари. Трябва да се отбележи, че отварянето на вратата, оборудвана с висококачествена модерна брава – задачата не е лесна, дори и за професионалист. Необходими са специални инструменти при загубен ключ от дома. Понякога за решаване на този проблем се изисква използването на модерно високотехнологично оборудване.

Благодарение на опита и професионализма на един денонощен ключар, вратите на апартамента остават непокътнати. И често няма нужда от смяна на ключалката, тъй като е възможно да се „спаси“ и функционира както преди.

Така, аварийното отваряне на вратата от професионални ключари ще Ви осигури достъп до жилището Ви вкъщи. Също така и ще Ви спести от необходимостта да харчите пари за закупуване на нова врата или ключалка. Ключарят ще пристигне на  място още при първото Ви обаждане и ще предостави квалифицирано обслужване, за да се отвори вратата възможно най-скоро.

Вашият коментар