Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2: Дишай лесно!

Всички знаем, че въздухът в нашите градове е мръсен. Малко хора смятат, че това изобщо има значение и още по-малко знаят, че трябва да вземат нещата в свои ръце. След Китай, Индия беше следващото логично място за Xiaomi да пусне своя въздухопречиствател. Това всъщност е продукт на Mi Ecosystem – не е направен от Xiaomi, а направен от партньорска компания и предлаган на пазара от тях. Но първо, бърза забележка относно замърсяването на въздуха. Във въздуха има толкова много замърсители и твърде много източници, които да се изброят в цялост. По-голямата част от източниците обаче ще бъдат автомобилен и промишлен дим, изгаряне на боклук, прах, строителство, цветен прашец / алергени, разтворени газове и миризми. Някои от тях са видими, но трябва да се каже истината, въздухът около вас никога не е толкова чист, колкото изглежда – всъщност именно скритите замърсители представляват най-голям риск за здравето ни.

Въздухопречиствател Mi Air Purifier 2: Дишането лесно никога не било толкова добре

Ето защо никога не знаете, че имате нужда от въздухопречиствател – просто го правите! Първото предизвикателство, с което компанията ще се сблъска е да убеди потребителите в това.  Дизайнът е свързан с минимализма – за сместването в стаята, а не за силен дизайн или пламтящи дисплеи. Супер-просто е да настроите и използвате: просто го включете и натиснете един бутон. След това получавате приложението Mi Home ( Android или iOS) и то ще ви насочи към свързване към устройството. Той е безшумен в автоматичен режим (около 30 db) – достатъчно тих, за да не се чуе изобщо.

Цилиндричният въздушен филтър е уникален в света на пречистватели на въздух. При цилиндъра той има повърхност няколко пъти по-висока от правоъгълен филтър (което увеличава ефективността). Има два вентилатора, работещи заедно, за да създадат вихър от въздух над уреда. Очевидно е, че поставянето също е изключително важно за осигуряване на максимално покритие и ефективност (дръжте го далеч от стени и други препятствия).

Приложението ви показва и остатъчен живот на филтъра. Резервните въздушни филтри  ще трябва да ги сменяте на всеки 6 до 8 месеца.

 

Вашият коментар