Gaming license – индустрия за електронни игри

Индустрия за електронни игри в Кюрасао/ igaming Curacao

Островът има почти 25 години опит в областта на електронните игри. Онлайн игрите в Кюрасао са почти толкова стари, колкото и самите електронни игри. Тъй като финансовите услуги в Кюрасао са толкова важни за неговата икономика, той разполага с авангардна ИТ информация, която включва център за данни от ниво IV gaming license , много директни сателити и подводни оптични кабели. Всичко това означава, че Кюрасао има една от най-добрите скорости в интернет в западното полукълбо. Кюрасао притежава някои от най-известните имена в игралната индустрия. Той предлага надеждна система за лицензиране на игрални дейности като хазарт, залагания и игри, базирани на способности.

Един лиценз за всички ваши услуги Gaming license

Повечето юрисдикции за електронни игри изискват различни gaming license с различни разходи и различни изисквания, за да управлявате бизнеса си. Това означава, че винаги трябва да кандидатствате за поне два отделни лиценза и някои допълнителни разрешения, за да управлявате бизнеса си законно. Това не е случаят с Кюрасао. Един общ лиценз ви позволява да предоставяте всички услуги за игри.

Авангардна ИТ инфраструктура

Кюрасао има една от най-бързите интернет скорости в Америка и разполага с авангардна технологична инфраструктура. Страната разчита значително на финансовите услуги и финтех и по този начин е инвестирала много в поддръжката на прилична инфраструктура. Това означава, че няма да имате проблеми с уеб хостинга, докато управлявате бизнеса си от Кюрасао.

Изисквания за получаване на лиценз за електронни игри в Кюрасао

  • Кандидатът трябва да създаде компания за електронна зона в Кюрасао с местен администратор.
  • Компанията трябва също така да покаже стандартна информация за надлежна проверка и документация, запозната с бенефициентите и бизнеса.
  • Хардуерът трябва да се намира в Кюрасао.
  • Кандидатът трябва да има регистриран уеб домейн за своите игрални операции.
  • Софтуерно споразумение за създаване на бизнес за електронни хазартни игри в Кюрасао. Той трябва да описва подробно игрите, които компанията ще предлага и какъв софтуер ще бъде актуализиран и защитен, след като започне да работи.
  • Сертификат за тест за получени на произволни числа (RNG).

Ако искате да научите повече, можете да го направите на английски език, като последвате линка тук!