Характеристиките на прахосмукачки на батерии

Характеристиките на прахосмукачки на батерии

Всмукателна мощност на прахосмукачките на батерии

Според този параметър те преценяват възможностите за висококачествено почистване: дали се отстраняват малки боклучета и прах, дали от повърхностите се събират косми, косми и други подобни на домашните любимци. Леките безжични машини имат (предимно) по-ниски нива на ефективност в сравнение с класическите прахосмукачки.

Характеристиките на прахосмукачки на батерии. Вертикалните прахосмукачки на батерии работят с максимална мощност 150 aerowatts. Такова устройство е в състояние да се справи със силно замърсяване, но максималната мощност по време на работа води до бързо (в рамките на 10-20 минути) разреждане на батерията.

Режимът на работа на устройството се регулира от три опции: ниска, средна и максимална скорост.

За нашата компания: Василиас Интернешънал ЕООД, София 1680 ул. “ Пирински проход“ 61А, ет. 4, Телефон за връзка с нас: +359 2 963 33 04. Обадете се.

Управление на прахосмукачките на батерии

Съвременните модели имат всички бутони на дръжката за управление: превключване на захранването, както и „старт“ и „изключване“.

Някои устройства имат функция за управление на прахосмукачката от смартфон. Специално приложение показва нивото на зареждане на батерията, избира режими на работа и други опции за работа.

С технологията SmartTech потребителят може да използва:

-филтър сензор. С негова помощ се определя степента на запушване на филтъра, а също така се появяват препоръки за почистване, което осигурява висока всмукателна мощност;

-сензор на батерията. Индикаторът за нивото на батерията предоставя изчерпателна информация за нивото на зареждане на батерията. Това е особено полезно в случай на ниско ниво на батерията. Предоставя се (показва се) и информация за степента на натрупаното зареждане на батерията по време на зареждане;

-сензор за пода. При почистване на подове с дълги купчини, всмукателната мощност на уреда се увеличава. Твърдите подове се почистват, когато е включен енергоспестяващият режим, тъй като няма нужда от голяма сила на засмукване в устройството;

-система за филтриране „Циклон“. Той осигурява висока мощност на засмукване, независимо колко висока е контейнерът е напълнен с отломки.

Вашият коментар