Тендециите за есен 2021 при дамските чанти от естествена кожа

Тенденция при дамските чанти от естествена кожа за есен 2021 – Част 2

Дамските раници също заемат гордо място през този сезон. Този аксесоар ще подхожда на всичко: палто, яке, топло вълнено сако, костюм. Раницата може да се носи с пухено яке и дори с кожено палто. Що се отнася до модела, изборът е огромен. Обърнете внимание на дамски чанти от естествена кожа -раници и на продукти с квадратно дъно. Такива модели са не само елегантни, но и много лесни за използване. Друга необичайна тенденция, която дизайнерите забелязаха тази година, са продуктите от дамски чанти от естествена кожа без подплата. Такава раница може да не е много удобна за носене, но стилно ще допълни непринудената визия с дънки и класическо удължено яке.

Универсални ежедневни дамски чанти

Ако търсите универсална ежедневна дамска чанта, потърсете чанта „тоут“ в тъмен нюанс. Например модел изработен от естествена кожа, има оригиналност на дизайна и максимална гъвкавост. Този аксесоар ще се превърне в най -необходимия помощник за всеки ден. Най-често тези дамски чанти от естествена кожа разполагат с две или три отделения: две отворени и едно с цип за ценности. На гърба на чантата има джоб с цип. Отпред моделът е снабден със сладък джоб с капаче на закопчалката. Аксесоарът има две дръжки: едната за носене през рамо, другата за ръце. Що се отнася до цветовете, можете да намерите този аксесоар в черно и кафяво, в зависимост от вашите предпочитания.

Други актуални дамски чанти от естествена кожа за тази есен са продуктите от юта. Чували ли сте за тях? За тези от вас, които се интересуват, ютата е растение, подобно на върба, което расте в Бангладеш и няколко части на Индия. Растението се прибира, когато стъблата му пораснат на 4 м. Листата се връзват на купчина, след което се накисват във вода за две седмици. През това време растението става нежно и е по -удобно да се обработва. След това суровините се изпращат за производство, където се разделят на влакна и се сушат. Ако ви е харесала идеята за такава есенна чанта, тогава не забравяйте, че аксесоарите с кръгла и овална форма са на мода.. Що се отнася до дръжката, моделите от юта обикновено се допълват с кожена презрамка, която се износва по -бавно и издържа много по-дълго от тези, изработени от други материали.