Стол за люлеене – къде да го поставим и как да му се насладим?

Възможни употреби на новия стол за люлеене

Релакс на верандата! Независимо дали имате средиземноморски екстериор или рустикална веранда, новият стол за люлеене е отлично допълнение. Използвайте люлка, за да добавите нотка цвят. Изберете такъв, боядисан в същия цвят като външната облицовка на вашия дом. Трябва да третирате всички боядисани дървени люлеещи се столове с прозрачно външно уплътнение, за да сте сигурни, че издържат добре, независимо къде живеете.

Ако искате да добавите плъзгащ се люлеещ се стол, но все пак искате класически вид, помислете за закупуване на плъзгащ се люлеещ се стол от ковано желязо с шарени възглавници. Те изглеждат много добре в градински площи и много от тях се предлагат с навеси за сянка. Уверете се, че сте избрали външни тъкани, които няма да започнат да растат след дъжд. Трябва също така редовно да проверявате състоянието на плъзгащия механизъм, особено след дъжд и снежни бури. Водата и ледът могат да причинят проблеми и в крайна сметка да го спрат да работи напълно.

За друга форма на градинско изживяване, създайте кът за сядане, като заобиколите основна градинска част като фонтан, огнище или външна кухня с люлеещи се столове и малки маси. Това създава приятно място да се любувате на градината, да говорите с приятели или да се насладите на сутрешното си кафе.

Кът за четене

Люлеещият се стол е идеалното място за четене. Поставете го в приятно осветен ъгъл, за предпочитане с много естествена светлина. Добавете няколко удобни възглавници и меко одеяло. Вероятно ще искате да включите странична масичка, която е точно на правилната височина за сядане на напитки, закуски и разбира се книги. Включете лампа за четене. Определено ще искате това кътче за четене да бъде поставено до контакт, както за лампата, така и за зареждането на всякакви цифрови устройства за четене. Рафт за книги, пълен с любими, допълва уютния облик. Ще имате перфектното убежище.

Бебешки люлеещ се стол

За отлично място за люлеене на вашето малко дете да спи, уверете се, че люлеещият се стол е мек и добре омекотен до креватчето му. По-късно това креватче ще стане легло, но люлеещият се стол вероятно ще остане. Той ще започне като място за кърмене и опити да принуди бебето да спи, но ще се превърне в утешително място за приказки за лека нощ, приспивни песнички и дори място за почивка на уморен родител, след като приспи едно нервно бебе. Белите люлеещи се столове се вписват в повечето детски стаи и предлагат много гъвкавост по-късно. Освен това са много лесни за пребоядисване по-късно, ако решите, че искате различен цвят.

Финални думи за люлеещ се стол

Удобството на люлеещия се стол е трудно да се надмине. Ако искате да създадете успокояващо, релаксиращо пространство, помислете дали да не добавите такова, за да превърнете къщата си в още повече дом.