Разнообразно и различно коледно парти с фантазия и нови идеи

Създайте парти хаштаг

Съхранявайте всички снимки и селфита от Вашето коледно парти на едно място, като измислите забавен персонализиран хаштаг за вашето парти.

Размяна на бисквитки

Размяната на бисквитки е страхотна идея, особено ако Вашето коледно парти е няколко дни преди Коледа. По този начин всеки може да донесе голяма чиния с бисквити, които да сервира на Коледа.

Сменете гледната точка за коледната маса

Вместо да прекарате седмицата в готвене и печене, организирайте си лека коледна вечеря. Насърчете приятелите си да донесат празнични ястия, които са традиция в семейството им, за да ги споделят на Вашето коледно парти.

Украсете с опаковъчна коледна хартия

Ако сте надценили количеството опаковъчна хартия, необходимо за всичките Ви коледни подаръци, използвайте остатъчните ролки за декорация. Една лесна идея е да опаковате входната си врата като подарък, за да могат гостите Ви да се насладят на духа на коледното парти, още преди дори да влязат.

Закачете Имел

Ако ще правите интересно парти, тогава трябва да окачите имел. Дори и да не спазвате правилата на ритуал на прословутото растение, това винаги е забавен, празничен жест.

Това е сезонът за празнуване! Тъй като това е най-веселото и прекрасно време от годината, събрахме за Вас някои от най-добрите идеи за коледно парти за възрастни, както и забавни идеи за коледно парти за деца.

Много от темите в този списък са добри варианти за идеи за корпоративно коледно парти, като парти с грозен пуловер или парти с тема за каране на играчки, където колегите рисуват имена и купуват играчка за дарение, която им напомня за приятел от работата.

Обичаме коледни партита за размяна на подаръци, които връщат! Други по-интимни събирания включват идеи за коледна вечеря (насърчаваме използването на добър порцелан и сребро!) или организиране на коктейл у дома с най-близкия ви кръг от семейство и приятели.