Пране на тапицерия – професионална услуга за почистване на петна

След като сте почистили автомобилната седалка

Следвайте стриктно инструкциите за пране на тапицерия, не правете никакви промени в инсталационната схема сами. Вътрешните колани на автомобилната седалка за кола и коланите на автомобила трябва да са стегнати и здраво закрепени. Уверете се, че лентите не са усукани.

  1. 1. Следете състоянието на коланите: разкъсванията и ожулванията са неприемливи.

Коланите не трябва да влизат в контакт с остри издатини в купето, а триенето им по тялото на седалката на колата също не е желателно. Когато затваряте вратата, уверете се, че каишката на колана не е притисната.

  1. Почистването на предпазните колани е задължително.

Препоръчва се редовно почистване на предпазните колани с кърпа, напоена с топла вода. Не използвайте агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да повредят тъканта на лентата.

  1. 3. Не използвайте прекалено много почистващи продукти.

Пластмасовите части на детското столче за кола се почистват с мек сапунен разтвор. Не използвайте прекалено много различни почистващи продукти.

  1. 4. Прането на на автомобилната седалка за кола е възможно само на ръка.

Препоръчва се ръчното пране на капака на детската седалка при температура 30-40 градуса. Но можете да използвате и пералнята. Задайте режима на ръчно пране и минималната мощност на центрофугиране. Сушенето е разрешено само естествено. Белина не се използва при измиване на капака и тапицерията.

  1. 5. Всички петна по автомобилната седалка за кола трябва да се изтрият незабавно.

Ако на тапицерията на автомобилната седалка за кола се появи петно, най-добре е да го изчистите незабавно, ако е възможно. Използвайте гъба и сапунена вода или нашата услуга за пране на тапицерия. Ако сте на път, просто намокрете петното и изтъркайте с кърпа. По този начин ще си спестите ненужна работа, защото старата мръсотия е много по-трудна за премахване.

Ако се нуждаете от професионална помощ за почистване и пране на тапицерия, обадете ни се. Ние ще се погрижим те да възвърнат своята чистота и привлекателен вид.

hello@polirane.net

0888 000 588. София, кв. Симеоново, ул. Теменуга 5