Пазар за уреди на почистване и миене на под

Много производители използват уникални системи за уреди за почистване на под, монтаж на четки, така че подмяната е възможна само с маркови аксесоари. Тази опция не винаги е удобна, но можете да използвате услугата за възстановяване на четка, която ще струва 30-50% по-малко от закупуването на нови компоненти. Разбира се, трябва да се обърнете към реномирана фирма, която гарантира качествено обслужване на уредите за миене на под.

Обхват на уреди за почистване на под

На пазара за почистващо оборудване за под можете да закупите уред за миене на под от повечето известни марки.

Уреди за миене на подове на Karcher (Германия) се считат за най-висококачествени и най-популярни, заедно с такива марки като Cleanfix (Швейцария), Windsor (САЩ), Numatic (Великобритания), Portotecnica и Fimap (Италия). Диапазонът на цените за тях е много широк, в зависимост от модела. Швейцарските уреди за миене на подове Cleanfix са малко по-евтини, но по-малко известни може би. Моделната гама и на двете марки Ви позволява да изберете най-ефективния почистващ уред за миене на под, в зависимост от Вашите нужди.

Американската марка Windsor, част от групата компании Karcher, произвежда голямо разнообразие от модификации на уреди за миене на подове, включително модели с стояща позиция на оператора. Тази техника е фокусирана върху пестенето на вода и енергия, а технологията за производство на четки е патентована.

Уредите за миене на подове от марката Numatic (Англия) се отличават с висока маневреност и лекота на работа. Можете да изберете модела, който ви подхожда в определения ценови диапазон.

Италианската марка машини – уреди за миене на подове Portotecnica е доста популярна.

Тези машини, подобно на машини от други марки, са лесни за използване и предлагат отлично съотношение цена/качество. По-специално, те често се избират за почистване на спортни и търговски площи.

Друга италианска марка е Fimap. Компактна скрубер сушилня Fimap може да бъде закупена на определена средна цена. А висок клас (промишлена) уред за миене на под струва много по-скъпо.