Още  инструменти за почистване на стъкла

Невероятно лесно: Роботи за бързо чистене на стъкла

GARLYN MaxClean има пет програми, всяка от които осигурява собствен път за почистване на стъкла. Можете да промените програмата, докато работите, само като натиснете пауза. Разгледайте повече инструменти за почистване на стъкла.

Благодарение на сензорите, роботът не излиза извън почистваната повърхност и може да се доближи до рамката.

Всмукателната мощност от 3000 Pa гарантира, че шайбата ще се залепи здраво за стъклото. Вградената батерия ще осигури 30 минути живот на батерията в случай на прекъсване на захранването.

Предпазното въже допълнително ще предпази устройството от падане. Можете да управлявате инструмента за почистване на стъкла с помощта на дистанционното управление или мобилно приложение на вашия смартфон (GARLYN).

Какъв продукт, инструмент за почистване на стъкла да изберете: домашен или от магазина?

Ако с продуктите, закупени от магазина, всичко е ясно – просто трябва да изберете между десетки опции, тогава с домашно приготвените е малко по-сложно. Първо, защото може така да ви се струва.

В действителност това не е така, защото повечето рецепти за домашни лекарства включват просто смесване на няколко съставки.

И ако предимствата на закупените от магазина продукти включват готовност и лекота на употреба, тогава предимствата на домашно приготвените продукти са липсата на токсични компоненти, които могат да причинят алергии, и добри спестявания на пари, тъй като всички компоненти могат да бъдат намерени у дома.

Звучи привлекателно, нали?

Няколко лесни начина да ви помогнем да измиете прозорците без петна у дома:

Оцет. Всички домакинства го имат у дома. Това е универсален инструмент за почистване на стъкла.

За да приготвите почистващ разтвор от оцет, трябва да смесите чаша топла вода и 50 мл оцет.

Такъв продукт ще бъде многофункционален, тъй като ще ви предпази от петна и ще отблъсне насекомите, които са голям принос за замърсяването на прозорците. Този препарат е удобен за нанасяне с помощта на спрей, а прозорецът трябва да се избърше на сухо с мека кърпа или салфетка.