Как трябва да стои дамското бельо и какви са признаците, че това не се случва

Как трябва да стои дамското бельо и какви са признаците, че това не се случва? Има много неща, от които един възрастен човек се нуждае, за да живее щастлив живот. Някои от тях са очевидни, като дом или храна за ядене. Но нещо по-малко очевидно? Подходящата кройка за вашето бельо. Може да звучи абсурдно, но да имате хубаво дамско бельо буквално променя живота ви. Те са първото нещо, което слагате, така че задават тона на целия ви ден. Ако не пасват правилно, рискувате да се чувствате неудобно, което ще се отрази на настроението ви, поведението ви, всичко!

Ако се питате дали вие и вашето дамско бельо сте съвпадение на небето, продължете да четете. Ще ви помогнем да намерите правилния размер и кройка на бельото, които ще сбъднат мечтите ви.

Когато е подходящо, дамското бельо то допринася да се чувства абсолютно великолепно. Те трябва да ви подкрепят, без да ви ограничават, те трябва да галят кожата ви със супер меки материали, те трябва да ви позволяват да се движите и трябва да се движат с вас, така че никога да не се налага да мислите за тях.

Дамското бельо трябва да е тясно или свободно?

Страхотен въпрос, отговорът е нито едно от двете. Бельото трябва да се чувства неутрално: нито прекалено стегнато, нито твърде свободно.

Как да разберете дали дамското бельо е твърде малко

Ако се чувствате ограничени от вашето бельо, те трябва да си тръгнат. Ако вашето бельо остави следи по кожата ви, след като ги свалите, те трябва да си тръгнат. Ако вашето бельо прави кожата около бедрата ви изпъкнала, те просто трябва да си тръгнат! Опитайте с по-голям размер и вижте как се чувствате.

Знаци, че бельото ви е твърде голямо

Какво ще кажете за отпуснатата талия, която постоянно трябва да коригирате, или увисването в областта на дупето? Да, бельото ви може да е малко прекалено голямо. Опитайте да намалите размер или два.

Знаци, че бельото ви не е подходящо за вас

Ако подозирате, че вашето бельо не е подходящо за вас, помислете върху следното:

  • Твърде широко дамко бельо

Освен ако не носите целенасочено просторни боксерки, не бива да плувате с вашето бельо.

  • Впити шевове

Вашето бельо 100% не трябва да ви причинява болка.

  • Сърбяща материя

Моля, не се измъчвайте със сърбящи материи, когато има толкова много чудесни, удобни и меки материи, които са лесно достъпни.