Как става прането и почистването на матрак

Дълбокото почистване и последващо пране на матраците се извършва с екстракторна машина, която напръсква специален ефективен разтвор по цялата дебелина на матрака. В резултат на пълното абсорбиране в матрака, влагата от разтвора дезинфекцира, абсорбира прах и мръсотия, след което се отстранява напълно, оставяйки вашия матрак идеално чист и свеж!

Фирмата ни има дългогодишен успешен опит в предоставянето на услуги за химическо чистене на матраци. Качеството и резултатите от нашата работа ще оправдаят напълно Вашите разходи. Защото комфортът и здравето на вашето семейство зависи от чистотата на Вашия дом.

Доверете прането на Вашите матраци на нашия професионален екип и бъдете винаги здрави!

Нашата фирма  предоставя домашни услуги за химическо почистване и пране на матраци в София и Софийска област. Почистваме ортопедични, пружинни, латексови и матраци с други пълнежи. Обработката се извършва с помощта на специално екстракторно оборудване и професионални химикали. Които ви позволяват да се отървете от повечето съществуващи замърсители и да върнете матрака си към чистота и перфектен външен вид в най-кратки срокове.

Как става прането и почистването на матрак

Техникът изследва продукта и въз основа на неговия дизайн, материал и естеството на замърсяването върху него избира оптималния набор от химикали за обработка.

Основно почистване на матрака по цялата повърхност.

С помощта на професионален екстрактор нанасяме почистващ препарат върху цялата повърхност на матрака, който изтласква мръсотията от тъканта и дълбоките слоеве на пълнежа.

Локално отстраняване на тежки замърсители от матрака

Премахваме петна със специализирани препарати за петна. Те са съобразени с всеки съществуващ замърсител, високоефективни са, но са безопасни за структурата на тъканта на матрака, който се пере.

Пране на матрака и премахване на почистващи препарати

Изпираме и изплакваме в дълбочина матрака с чиста вода с помощта на екстракторна прахосмукачка. С нейна помощ премахваме всяка излишна вода от изпрания матрак и остатъците от перилен препарат от продукта.