Какво представлява Трибестан

Какво представлява Трибестан? Оригиналната марка на Tribulus Terrestris, известна като Източна Европа, най-добре пазената в тайна! Трибестан на Софарма Фармасютикълс България. Оригиналната марка български трибулус.

Кой и къде се произвежда Трибестан

Продуктът е произведен от Софарма Фармасютикълс България и е патентован продукт с над 30 години изследвания. Tribestan е първият комерсиален български екстракт от Tribulus, пуснат на пазара през 70-те години и все още остава най-продаваният днес! Екипът за разработване на продукти в Софарма отне повече от 16 години, за да проучва и разработва този уникален екстракт. Всички съставки в

Растението Tribulus Terrestris расте в дивата природа

Tribestan са перфектно балансирани и са използвани само чисти съставки. Това вещество беше короновано като Tribestan® и все още остава най-търсената естествена добавка за повишаване на тестостерона в света днес.

Кой използва Трибестан

Tribestan® се използва от професионални спортисти в Европа в продължение на много години. Българските пауърлифтъри го използват от 70-те години на миналия век и смятат, че това е причината да доминират в силовия трибой дълги години!

Tribulus Terrestris се използва за безплодие и жизненост от дълго време. Tribulus в съвременните години е доказано, че помага при плодовитостта, повишен тестостерон при спортисти, особено културисти. Този невероятен растителен екстракт е бил използван от мъже и жени по целия свят с много проучвания, показващи колко мощен е с ефект върху здравето на спермата и тестостерона. Проучване, проведено в Австралия върху жени без овулация, за да се види дали Tribulus може да стимулира овулацията. 67% реализират нормализирана овулация.

Какво представлява Трибестан? От какво се прави Трибестан

Tribestan е направен от Tribulus Terrestris, което е цъфтящо растение, произхождащо от топли умерени региони като Азия, Африка и Австралия и тропически региони на Европа (особено България). Използва се в билкови лекарства от векове.

Може ли Трибестан да се използва за лечение на импотентност

Отг. Tribulus Terrestris и импотентност. Tribulus Terrestris се използва от векове за лечение на проблеми с импотентността и ние сме продали хиляди опаковки по целия свят за този проблем с много доволни клиенти. Трибестан е клинично доказано, че лекува импотентност.

Въпрос: Може ли Трибестан да се използва за лечение на безплодие?

Отг. Tribulus Terrestris и плодовитостта. Tribulus Terrestris също се използва като лекарство за плодовитост и лечебна билка от стотици години. Трибестан, по-специално, е клинично доказано, че помага при плодовитостта при мъжете и жените и сега се използва от хиляди по света поради тази причина. Моля, вижте нашата страница с клинични проучвания.

Проверете тук и поръчайте оригиналния Трибестан