Какво представляват интравенозните инфузии, как действат и видове терапии

Терапията с витамин IV и интравенозните инфузии позволяват различни критични хранителни вещества да се прилагат в тялото интравенозно. Когато витамините и другите основни хранителни вещества се доставят директно в кръвта, те заобикалят храносмилателната система, където много хранителни вещества се губят и не се абсорбират. С интравенозна инфузия и витаминни инжекции, хранителните вещества и минералите могат да започнат да работят, незабавно допълвайки и съживявайки тялото и органите ви отвътре навън.

Хранителните вещества, от които тялото ви се нуждае

Когато хранителните вещества могат да заобикалят храносмилателната система по този начин, можете да сте сигурни, че получавате хранителните вещества, от които тялото ви се нуждае, никакви основни витамини или минерали не са пренебрегнати в диетата ви и че тялото и органите ви усвояват правилно витамините и минерали, от които се нуждаете. Този метод е особено полезен за хора, които изпитват храносмилателни усложнения или нередности, които могат да се борят с естественото усвояване на определени хранителни вещества и витамини.

Въпреки че винаги е важно да избирате храни, богати на хранителни вещества, това не винаги означава, че тези витамини и минерали достигат до тялото ви в най-голяма степен. В допълнение, терапията с витамин IV позволява на по-големи количества витамини да навлязат във вашата система, отколкото могат безопасно да се понасят орално. „Градиентът на концентрация“ позволява на тези витамини и хранителни вещества да се абсорбират бързо и ефикасно и да прехвърлят хранителните вещества директно във вашите клетки, като постигат оптимални резултати.

Видове интравенозни терапии според желания резултат

  • Чиста хидратация—500 мл чиста хидратация с балансирани електролити и кобаламин

Тази инфузия е полезна за всички. Особено е популярна сред професионалните спортисти при зареждане с гориво след състезание. Това е чудесен вариант за възстановяване на хидратацията и бързо възстановяване на мускулите след изтощително спортно събитие, триатлон или изключително интензивна тренировка. Полезна е и при лечение на главоболие, световъртеж, суха кожа, изтощение и махмурлук, като доставя на тялото ви течности и електролити, необходими за възстановяване на баланса.

  • Имунитет – B12, B комплекс, витамин C, магнезий

Изграждането и поддържането на здрава имунна система е от решаващо значение за поддържане на здравето. Тази специална имуностимулираща интравенозна терапевтична инфузия с витамин С е пълна с перфектната комбинация от витамини. За да помогне за предотвратяване на симптомите на настинка и грип по време на грипния сезон. Също така за борба с умората, ускоряване на времето за възстановяване и поддържане на добро имунно здраве.

Инфузия за благосъстояние – магнезий, цинк, декспантенол

Инфузията е внимателно смесен витаминен коктейл, предназначен да ви даде повече енергия.Също така да поддържа общото благосъстояние и здраве и да създаде добър вътрешен баланс.

Инфузионната инфузия е специална смес от магнезий, цинк и декспантенол, които заедно помагат:

  • Намаляване на умората.
  • Насърчаване на мускулното възстановяване.
  • Подобрете качеството на съня.
  • Допринасят за метаболизма.
  • Укрепване на костите.
  • Възстановява кожата и я поддържа еластична.

Терапия при махмурлук- B комплекс, магнезий, глутатион

Много хора често са се чудили действат ли интравенозните капки при махмурлук? Отговорът е категорично ДА. Случвало ли ви се е да се събудите след дълга нощ на празнуване и да почувствате такава жажда, че никакво количество вода не може да я утоли? Нощ на забавление и напитки, колкото и да е приятна, може да бъде груба за тялото. Алкохолът има силно дехидратиращо действие, което обикновено води до гадене, повръщане, замайване и главоболие – с други думи, махмурлук. Рехидратирането и детоксикирането на тялото ви с този тоник за рехидратираща инфузионна терапия. Тя ще ви позволи да се възстановите по-бързо и да си възвърнете деня!

Инфузия за бързо изгаряне на мазнини—B12, B комплекс, липотропен MIC

Тази специална витаминна смес подобрява метаболитната функция на тялото ви и увеличава изгарянето на мазнини. Тази инфузия също така поддържа черния дроб, като осигурява коензими, които му помагат да разгражда мазнините по-бързо и ефикасно.

Повече информация тук.