Какво е селф сторидж и как работи?

Спестете време и пространство със селф сторидж

Съхраняването със селф сторидж е като да имате свободна стая далеч от дома – или дори свой собствен склад. Можете да влизате и излизате от вашето хранилище толкова често, колкото желаете по време на нашето работно време, за да добавяте неща или да взимате неща. Това е напълно сигурно място за съхранение и можете да останете толкова дълго, колкото пожелаете, или само за една седмица.

Разберете как работи self storage в 6 лесни стъпки.

Стъпка 1: Изберете място за съхранение

От всички предлагащи се селф сторидж контейнери ще има едно място не много далеч от вас. Важно е да ви е удобно и да достигате бързо.

Стъпка 2: Изберете вашето място за съхранение

Не очакваме да знаете точно колко място за съхранение ще ви е необходимо – в края на краищата кой наистина знае как изглеждат 50 квадратни фута.

Ето защо някои фирми разполагат с инструменти за оценка на пространството, за да можете да получите по-добра представа за размера на единицата за съхранение, която ще ви трябва. Получаването на селф сторидж контейнер с правилния размер също помага за намаляване на разходите за съхранение.

Стъпка 3: Резервирайте вашето място за селф сторидж

Ние ще дадат онлайн оферта за складови единици. Можете да говорите по телефона или в склада, след което, след като сте доволни, можете да запазите вашето селф сторидж.

Не се притеснявайте, ако трябва да промените датата на преместване на вашето складово помещение – просто уведомете и го направете.

Стъпка 4: Опаковайте

Това е задача за вас. Но можем да попитате фирмата за селф сторидж дали не може да ви помогне и в този процес. Могат да ви дадат контакти например.

Стъпка 5: Настаняване

Когато пристигнете, за да се преместите в селф сторидж контейнер, ще ни трябват няколко подробности за сигурност и тогава сте готови да се нанесете. Отнема само няколко минути и ако искате, можете да ги попълните онлайн предварително, за да спестите време .

Стъпка 6: Преместете се във вашето селф сторидж място

Направете вашето складово помещение свое. Насладете се на спокойствие, като знаете, че вашите неща се съхраняват безопасно и сигурно във вашата алармена стая, до която имате достъп 7 дни в седмицата.