Инструктор по шофьорски курс

Инструктор по шофьорски курс

Какъв автомобилен инструктор е подходящ за жена, записала се за шофьорски курсове.

Инструктор по шофьорски курс. Що се отнася до шофьорски курсове в София и уроците по шофиране за жени, всеки здравомислещ човек разбира, че жената е крехко и деликатно същество по природа, изискващо специално отношение и грижи. Ето защо тук инструкторът по шофиране трябва да бъде още по-голям психолог, за да може тактично, без нерви и ненужни писъци, да уреди всички работни проблеми по време на провеждане на шофьорския курс в София. Някои автомобилни инструктори са твърдо убедени, че е по-добре жената да не шофира. Така те обезсърчават желанието на жените да шофират веднъж завинаги с една фраза или дума. Но ние няма да се спираме на тях.

По време на шофьорския курс не очаквайте снизхождения от Вашия автомобилен инструктор. Ако при Ваша грешка той не казва нищо или го поправи безшумно вместо Вас, той ви прави „лоша услуга“. Учете се от грешките си. Именно затова сте шофьорския курс . Учете се от грешките, които правите в присъствието на Вашия автомобилен инструктор, научете се именно по време на провеждания шофьорския курс  за да ги избягвате в бъдеще.

Това, което Ви е нужно да помните е, че уроците по шофиране на шофьорските курсове в София с автоинструкции ще трябва да приключат рано или късно. Ако автомобилният инструкторът каже, че сте готови за самостоятелно шофиране, доверете се на думите му и се вслушайте във вътрешния си глас.

Нашите координати за шофьорски курсове в София са: Адрес: София, ж-к Младост 2, ул. „Проф. Ал. Балан“ 16 РУМ – ет. 2 офис 36.

Телефон за връзка: 0877 894 754.

Няколко съвета за начинаещ шофьор жена

Вече сте изкарали шофьорските си курсове. Изберете си несложен маршрут, по пътища със спокоен трафик, по известен за Вас маршрут, първо го извървете пеша, погледнете знаците по пътя му, светофари, направете си нужните Ви някои заключения. И напред! В почивен ден сутрин, бавно, тихо, спретнато … Изкараният шофьорски курс в София е съвсем пресен, сега ще приложите спокойно всичко научено.