Избор на концепция за детски кът в кафене /Продължение/

Избор на концепция за детски кът в кафене/Продължение/.

*Творчески детски кът в основната зала. Това е популярно решение сред собствениците на семейни кафенета: не изисква много усилия или инвестиции. Можете да зонирате пространството с декоративна ограда или с мрежа. Можете да намерите евтини и леки детски мебели в магазини като Ikea: имате нужда от маси и столове.

Развлеченията включват книжки за оцветяване, пъзели и маркери. Друго предимство на този формат е, че родителите виждат децата си и не се притесняват за тях.

*Отделна стая за детски кът в ресторант с аниматори.

Избор на концепция за детски кът в кафене. Опасявате се се, че вашите деца ще пречат на другите гости?

Ако пространството позволява, тогава изолирана зона е вашият вариант. Този формат привлича с празнична атмосфера и детски интериор.

Предимство на такъв детски кът в ресторант е: подходящо за празнуване на рожден ден и канене на повече гости. Можете да организирате телевизионна зала и да поставите меки фотьойли и възглавници.

Минуси: концепцията изисква големи инвестиции и отговорност. Трябва да намерите добри аниматори, бавачки и да плащате заплати.

Когато оформяте детски кът в ресторант, избягвайте монотонността, но и не използвайте много ярки цветове. Интериорът трябва да е подходящ както за момчета, така и за момичета. Най-добрият вариант е неутрален фон с ярки акценти: анимационни герои или интересна картина. И за да не предизвиква съмнения дизайнът, проучете вкусовете на момчетата и момичетата.

Организирайте анкета сред децата на вашите приятели. По закачлив начин ги поканете да изберат опции за интериор и ги попитайте кой дизайн им харесва най-много?

Ако бюджетът ви позволява, използвайте услугите на дизайнер. Винаги е добро решение за целта. За да спестите пари, можете сами да измислите дизайна на играта.

Характеристики на детския кът в ресторанта

Какво имате да направите, да предприемете, на какво има да обърнете внимание, за да насърчите посетителите с деца да идват във вашия ресторант с обособен детски кът.

Да разгледаме тази тема в следващата ни статия.

Търсите детски кът в кафене, открийте тук