Видове ключалки за евтини входни врати за апартамент

Видове ключалки за евтини входни врати за апартамент

Моноблоковите модели комбинират две брави с лостова или цилиндрова система в корпуса си. Моноблокът е независим и зависим. В първия случай ключалките работят отделно, всяка сама по себе си. Във втория случай, заключването на една от ключалките ще блокира достъпа до другата.

При модерните входни врати върху ключалката се монтира допълнително бронирана плоча, което повишава нивото на устойчивост на взлом.

Устойчивостта на взлом и ресурсът на ключалките зависи преди всичко от производителя, тъй като всеки тип евтини брави може да се отвори за миг. И само производители, които не пестят ресурси за изследвания и подобряват дизайна на бравите, могат да се похвалят със своята устойчивост на отваряне.

Ето защо е необходимо да изберете врати с модели от такива доверени производители като:

  • къдраво зеле;
  • Mul-t-Lock;
  • Mottura;
  • Cisa;
  • Iseo.

Хората, живеещи в многоквартирни входове, могат да се сблъскат с вандализъм под формата на повреда на външната евтина врата. За защитата им се използва антивандален филм, прахово покритие или боя с чук. Това Ви позволява да се предпазите от механични и химични въздействия върху вратите.

Общи препоръки за избор на евтина входна врата

Обща препоръка – за да изберете евтина и добра входна врата с висока топло и звукоизолация, обърнете внимание на модели с:

  • платно с дебелина най-малко 80 мм;
  • облицовъчни панели с дебелина най-малко 12 mm;
  • два контура на уплътненията;
  • пълнене на платната с минерална вата.

За нас – Открийте нашия онлайн магазин Феникс Корект.

Евтини входни врати за апартамент: в търсене на най-добрия вариант

Входната евтина врата не е просто „визитна картичка“ на собствениците: тя предпазва апартамента от взлом, студ, течения и външен шум. Здравината и издръжливостта на частите трябва да гарантират, че вратата не се деформира с течение на времето, не се заклинва и ключалката ще работи правилно в продължение на много години.

Проблемът с избора на нова евтина входна врата може да се срещне при преместване в друг апартамент, по време на основен ремонт или след отваряне на вратата по някаква причина. На първо място, трябва да вземете решение за материала, от който ще зависи надеждността на Вашата евтина като цена врата.